Categorie archief: Media

BOKSVERENIGING DOS GAAT OOK VOOR VEILIGHEID

Sinds eind 2017 beschikken we over een nieuwe vloer. De oude vloer voldeed niet aan de wensen van onze vereniging.

Hiertoe is besloten om een nieuwe vloer aan te schaffen. Met behulp van onze eigen leden is de vloer gelegd.

De vloer is mogelijk gemaakt door onze sponsor  http://www.zorgeloosimporteren.nl/ Autoimport Advies.

Hartelijk dank namens het bestuur van DOS Boks- en Conditievereniging voor alle inzet en betrokkenheid.

Boksclinics Koopmans Bouw b.v.

Op 17 november jl heeft DOS Boks- en Conditievereniging voor  Koopmans Bouw een boksclinic georganiseerd.

De clinic vond plaats op onze nieuwe trainingslocatie Spinnerij Oosterveld. Maar liefst 28 enthousiaste medewerkers van Koopmans Bouw namen deel en waren vooraf door initiatief nemer Melcher Groenedijk uitvoerig geïnstrueerd en voorzien van de nodige tips en adviezen:

Houd je ogen en oren open en volg de instructies van je trainer. Blijf zoveel mogelijk ontspannen en adem goed in en uit. Nervositeit kost veel energie en heeft invloed op je ademhaling. Ga gewoon lekker aan de slag. Boksen is enorm veelzijdig en vraagt dus veel van je. Je zult de eerste tijd ook redelijk wat spierpijn hebben. Laat je hierdoor niet ontmoedigen! Het zijn de eerste tekenen dat je body zich aan ‘t aanpassen is. Positief dus! Kijk d’r overheen en hou voor ogen dat je op weg bent naar een toekomst met een groter zelfvertrouwen in een gezond, sterk en energiek lichaam. (http://boksen.nl/gun-jezelf-de-tijd-bij-je-eerste-bokstrainingen/).

DOS Boks- en Conditievereniging organiseert op aanvraag Boksclinics voor bedrijven en verenigingen. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@dos-boksen.nl of via het Contactformulier.

Nieuwe Trainings Locatie | BBQ | Zomer training Rutbeek | Verhuizing

Wij zijn verheugd jullie te kunnen mededelen dat wij er in geslaagd zijn een nieuwe locatie te hebben gevonden. Met ingang van 1 september 2017 zullen we onze training houden bij Spinnerij Oosterveld.

Voor een impressie verwijzen wij jullie naar de website: www.spinnerijoosterveld.nl
De komende weken zullen wij jullie nader informeren over onze accommodatie, adres en parkeergelegenheid.

Na ruim 50 jaar moeten wij helaas met gemengde gevoelens afscheid nemen van onze accommodatie aan de Jupiterstraat. Voor velen is dit een emotionele stap.
We zullen vandaar onze laatste training aan de Jupiterstraat op donderdag 20 juli ook op gepaste wijze afsluiten. Naast dat we deze training met zijn allen willen gaan verhuizen (wij vragen hierbij jullie hulp) zullen we onder het genot van een hapje en drankje afscheid nemen van onze locatie aan de Jupiterstraat.

Vanwege de verhuizing naar onze nieuwe locatie, de daarbij horende werkzaamheden en kosten gaat de jaarlijkse BBQ niet door.
Als bestuur hebben we besloten om in september (datum zal nader nog bekend worden gemaakt) ons nieuwe onderkomen op een feestelijke wijze te openen. Hierbij worden alle leden, families en partners uitgenodigd.

In de zomervakantie zal zoals gebruikelijk de training op woensdag om 19.30 uur vanaf het Rutbeek plaats vinden. De eerste training is woensdag 26 juli.