Het Bestuur

Voorzitter
Hilbrand Bos
Geboren op 26 april 1963.

Hilbrand is voor het eerst in contact gekomen met de bokssport rond 1970. Aan de hand van zijn vader Appie Bos zette hij zijn eerste stappen in de boksring. Spelende wijs werd het boksen hem met de paplepel ingegoten. In het begin van de jaren tachtig heeft hij ook wedstrijden gebokst.

Sinds 1994 geeft Hilbrand ook boks training. In het begin samen met zijn vader Appie en later samen met Chris Woudstra.
Verder is Hilbrand nauw betrokken bij het begeleiden van individuele sporters in sport en sportmassage. Ook traint hij al jaren de voetbaljeugd bij enkele gerenommeerde voetbalverenigingen. Waarbij hij zelf ontwikkelde CRC (Conditie, Reactie & Coördinatie) trainingen toepast.

Penningmeester
Benno Pereboom
Geboren op 8 april 1970

Benno is begin jaren negentig begonnen met boksen. Zijn werkzaamheden binnen het bestuur zijn divers. Naast inning van de contributie en betaling van de rekeningen draagt hij zorg voor de contacten met de leden, Gemeente en Boksbond. Daarnaast tracht Benno de beleidsmatige kant van de vereniging verder vorm te geven, waarbij laagdrempeligheid en het informele karakter behouden moeten worden.
Als hobby’s heeft Benno, sport, muziek, theater, lezen en vakanties.

Techinsche staf
Ria Bos
Geboren 3 januari 1965

Ik ben getrouwd met Hilbrand en moeder van 4 volwassen kinderen en een trotse oma van 4 kleinkinderen.
Door Hilbrand en mijn schoonvader Appie Bos heb ik mijn passie voor het boksen ontdekt.
Hierdoor ben ik reeds vele jaren zeer nauw betrokken met wat alles leeft bij D.O.S.
Naast het begeleiden van jeugd en volwassenen ben ik ook ,het aanspreekpunt van de technische staf.

Algemene Leden
Danny Hogeweg
Geboren 30 augustus 1971

Zo rond de millennium wissel werd Danny door een vriend mee getogen naar DOS alwaar hij voor het eerst met de bokssport in aanraking kwam. Ondanks enig scepsis in het begin is hij er nog steeds bij. De reden dat dit zo is komt vooral door het onderlinge respect en waardering voor elkaar als sporter maar ook als individu, maar uiteraard ook door de vorm en inhoud van de trainingen, dit is iets machtigs waar we allen voor staan en dus tevens een sterk uithangbord voor DOS is.

Als snel was Danny betrokken bij het opzetten van de website voor DOS Boks- en Conditievereniging en toen dit eenmaal een feit was werd ook de interne communicatie centraal door hem geregeld. Gedurende de loop van de jaren ging er steeds meer qua club communicatie via Danny en werd ook de ledenadministratie centraal bij hem belegd.

Een logische vervolg stap was om begin 2018 toe te treden tot het bestuur van DOS Boks- en Conditievereniging. Het doel is om de communicatie zowel intern en extern op een hoger plan te tillen. Dit houdt mede in dat de leden van DOS frequenter geïnformeerd worden over onderwerpen en interesse gebieden die binnen het bestuur leven, of die vanuit regelgeving of maatschappelijke betrokkenheid geuit worden en waarbij ook actieve participatie van onze leden gewenst is.


Sanne de Lange – Bos
Geboren op 29-03-1988

Activiteitencommissie

Ik ben Sanne en ik  ben de dochter van Ria en Hilbrand.  Vanaf mijn 12e jaar ben ik opgegroeid met de bokssport en geef ook les op de dinsdag of donderdag wanneer de vaste trainer(s) er niet zijn.

Ik ben getrouwd en ik ben  moeder van een zoon.

Ik werk als begeleider van mensen met niet aangeboren hersenletsel en richt mij voornamelijk op de zelfredzaamheid van cliënten en probeer samen met hun persoonlijk gestelde  doelen te behalen.

Mijn  taak als bestuurslid gaat vooral over de activiteiten.

Het doel van de activiteiten is het versterken van de binding met en tussen de leden van onze vereniging.

Voor onze boksverenging organiseer ik onder ander onderstaande activiteiten:

  • Nieuwjaarsborrel
  • De jaarlijkse BBQ
  • Militaryloop
  • Sinterklaas

Eventuele open dagen op onze locatie bij de Spinnerij worden gehouden

Daarnaast sta ik  altijd open voor andere leuke activiteiten en ideeën.

De Boksschool van Enschede en omstreken