ALGEMENE VOORWAARDEN

Inschrijving:
Door middels van het inschrijfformulier op www.dos-boksen.nl en een betaling van € 20,00 voor onder andere het bondslidmaatschap.

Een foto is verplicht bij voorkeur digitaal, indien bezwaar dan een pasfoto. Bij wedstrijden boksen is een pasfoto verplicht voor het startboekje.

Lessen:
Maandag – 20:00 -21:30 (Bokstraining)
Dinsdag – 19:30 -20:30 (Sport op Maat)
Woensdag – 19:30 – 21:00 (Wedstrijdboksers)
Donderdag – 20:00 -21:30 (Bokstraining op maat)
Vrijdag – Gesloten
Zaterdag – 10:00 – 11:30 (Vrij trainen)
Zondag – 11:00 – 12:00 (Jeugd)

Aansprakelijkheid:
DOS Boks- en Conditievereniging is uitdrukkelijk niet op enigerlei wijze aansprakelijk voor enige schade die ontstaat tijdens, voor of na de boks- of conditietrainingen

Opzegtermijn:
De opzegtermijn bedraagt 2x per jaar mogelijk voor 1 januari en 1 juli.

Bondslidmaatschap:
Het lid moet opgeven of hij/zij als wedstrijdbokser of als recreatie lid ingeschreven wil worden. De recreant, die later wedstrijden wil boksen, moet dit opgeven aan de trainer.

Bij het aangaan van een lidmaatschap bij DOS Boks- en Conditievereniging ga je automatisch akkoord met ons Privacy Statement.

Exoneratie aansprakelijkheid

Boksen is een prachtige vechtsport waar conditie en de coördinatie van voeten, ogen en handen centraal staan.

Boksen is tegelijkertijd ook een sport waar in redelijkheid tot op zekere hoogte gevaarlijke, slecht gecoördineerde, verkeerd getimede of onvoldoende doordachte handelingen verwacht kunnen worden. Sportactiviteiten zoals boksen kennen immers een bepaalde mate van over en weer geaccepteerde fysiek contact, waaronder tijdens het ‘sparren’.

Uiteraard bent u bij DOS Boks- en Conditievereniging ervan verzekerd dat u onder professioneel toezicht traint en dat er voor u de hoogste zorg in acht wordt genomen.

Desalniettemin kan het voorkomen dat tijdens de bokstrainingen bij Spinnerij Oosterveld of gedurende de conditieoefeningen nabij Spinnerij Oosterveld (buitentrainingen) er letselschade of materiele schade (bv. kleding) ontstaat.

Wij willen u erop attenderen dat DOS Boks- en Conditievereniging uitdrukkelijk niet op enigerlei wijze aansprakelijk is voor enige schade die ontstaat tijdens, voor of na de boks- of conditietrainingen.

© DOS Boks- en Conditievereniging 2023