Jeff Pruim

Bestuurslid DOS Boks- en Conditievereniging vanaf 1 januari 2024

Wie ben je?

Ik ben Jeff Pruim, 32 jaar en wo in Enschede.

Ik heb een vriendin en een hond.

Ondertussen ben ik een jaar of 20 lid van de boks vereniging.

Wat is je drive geweest om je beschikbaar te stellen?

Graag wil ik mijn enthousiasme delen over mijn kandidatuur voor een positie in het bestuur van onze vereniging. Als langdurig lid van DOS, geloof ik dat ik een waardevolle bijdrage kan leveren aan de groei en ontwikkeling van onze club.

Hoe kun je jouw kennis en kunde inzetten voor onze vereniging?

Ten eerste ben ik toegewijd aan de sport van boksen en aan DOS als vereniging. Het heeft me geholpen om mijn persoonlijke grenzen te verleggen en me sterker te maken, zowel fysiek als mentaal. Ik wil graag mijn passie voor de sport delen en ervoor zorgen dat DOS een veilige en inspirerende omgeving biedt voor alle leden, ongeacht hun niveau.

Ik geloof sterk in de kracht van een hechte boksgemeenschap. Samen met het nieuwe bestuur wil ik werken aan het vergroten van de betrokkenheid van onze leden, het organiseren van evenementen (zoals de BBQ's die bij menigeen nog in het geheugen staat ????) en het bevorderen van een gezonde en positieve sportcultuur.

Mijn sterke punten moet ik nog ontdekken en de rolverdeling moeten wij het nog over hebben , maar ik zal mij iig 100% inzetten, zodat DOS ook over 5 tot 10 jaar nog steeds een mooie vereniging is waar jong en oud welkom is en zijn/haar boks skills en conditie kan blijven trainen.