Michiel Wegdam

Bestuurslid DOS Boks- en Conditievereniging vanaf 1 januari 2024

Wie ben je?

Mijn naam is Michiel Wegdam, getrouwd met Manon en vader van 4 zoons.

Wat doe je?

Ik ben eigenaar van een auto- en importbedrijf in Losser en ik ben woonachtig in Enschede.

Op een avond in 2011 had een vriend van mij het idee ons bij DOS te melden om eens een paar proeflessen te volgen. Mijn eerste opmerking tegen Hilbrand was; ik kom hier voor mijn conditie en ik ga niet boksen. 3 maanden later stond ik in de ring. Twee zoons van mij hebben ook bij DOS gebokst.

Wat is je drive geweest om je beschikbaar te stellen?

Ik zag de oproep van DOS in de mail een tijdje geleden voorbijkomen en las ergens een regel “opheffen van DOS” en dacht ‘dat kan niet zo zijn’. Ik heb mijn buurman Selmar en hij had zich al gemeld bij het huidige bestuur. We hebben samen een kop koffie gedronken, waarop ik Hilbrand heb gebeld en zo zit ik hier nu mijn verhaal te schrijven????.

Hoe kun je jouw kennis en kunde inzetten voor onze vereniging?

De laatste tijd heb ik weinig actief gebokst, maar ik ben DOS nooit uit het oog verloren. DOS heeft het sociale aspect van boksen hoog in het vaandel staan. Iedereen moet het kunnen betalen die bij DOS komt boksen. Vanuit mijn ondernemerschap en drive lijkt het mij leuk DOS inclusief haar sociale gedachten te continueren zodat het een kwalitatief goede en vooral gezellige boks club blijft.