Sanne Bos

Bestuurslid DOS Boks- en Conditievereniging vanaf 1 januari 2024

Wie ben je?

Ik ben Sanne en ik ben de dochter van Ria en Hilbrand. Vanaf mijn 12e jaar ben ik opgegroeid met de bokssport en geef ook les wanneer de vaste trainer(s) er niet zijn.

Ik ben getrouwd en moeder van een zoon.

Wat doe je?

Ik werk als ambulant begeleider en ben verantwoordelijk voor het gehele traject van een cliënt. Ik ondersteun in praktische zaken met het uiteindelijke doel tot een gezonde uitstroom naar participatie.

Wat is je drive geweest om je beschikbaar te stellen?

Sinds 2017 ben ik bestuurslid geworden na de verhuizing van de Jupiterstraat naar de Spinnerij. Ik heb een fijne tijd gehad samen met mijn ouders (Hilbrand en Ria), Benno en Danny. Zij stellen zich niet meer verkiesbaar. Voor mijn gevoel was ik nog niet klaar om afscheid te nemen binnen het bestuur van DOS en heb mij om die reden opnieuw verkiesbaar gesteld.  Samen met Selmar, Michiel, René en Jeff stellen wij ons kandidaat om het nieuwe bestuur te kunnen vormen.

Hoe kun je jouw kennis en kunde inzetten voor onze vereniging?

Ik wil mij graag verder inzetten bij het vertegenwoordigen van de vereniging zowel naar buiten als naar onze leden toe, het toezien op de naleving en reglementen en het zorg dragen voor het voortbestaan van de vereniging.

Daarnaast staat DOS altijd open voor verandering en ideeën.