BESTUUR

Penningmeester
Benno Pereboom
Geboren op 8 april 1970

Benno is begin jaren negentig begonnen met boksen. Zijn werkzaamheden binnen het bestuur zijn divers. Naast inning van de contributie en betaling van de rekeningen draagt hij zorg voor de contacten met de leden, Gemeente en Boksbond. Daarnaast tracht Benno de beleidsmatige kant van de vereniging verder vorm te geven, waarbij laagdrempeligheid en het informele karakter behouden moeten worden.
Als hobby’s heeft Benno, sport, muziek, theater, lezen en vakanties.

Algemeen Lid
Danny Hogeweg
Geboren 30 augustus 1971

Zo rond de millennium wissel werd Danny door een vriend mee getogen naar DOS alwaar hij voor het eerst met de bokssport in aanraking kwam. Ondanks enig scepsis in het begin is hij er nog steeds bij. De reden dat dit zo is komt vooral door het onderlinge respect en waardering voor elkaar als sporter maar ook als individu, maar uiteraard ook door de vorm en inhoud van de trainingen, dit is iets machtigs waar we allen voor staan en dus tevens een sterk uithangbord voor DOS is.

Als snel was Danny betrokken bij het opzetten van de website voor DOS Boks- en Conditievereniging en toen dit eenmaal een feit was werd ook de interne communicatie centraal door hem geregeld. Gedurende de loop van de jaren ging er steeds meer qua club communicatie via Danny en werd ook de ledenadministratie centraal bij hem belegd.

Een logische vervolg stap was om begin 2018 toe te treden tot het bestuur van DOS Boks- en Conditievereniging. Het doel is om de communicatie zowel intern en extern op een hoger plan te tillen. Dit houdt mede in dat de leden van DOS frequenter geïnformeerd worden over onderwerpen en interesse gebieden die binnen het bestuur leven, of die vanuit regelgeving of maatschappelijke betrokkenheid geuit worden en waarbij ook actieve participatie van onze leden gewenst is.

Algemeen Lid

Sanne de Lange – Bos
Geboren op 29 maart 1988

Activiteitencommissie

Ik ben Sanne en ik  ben de dochter van Ria en Hilbrand.  Vanaf mijn 12e jaar ben ik opgegroeid met de bokssport en geef ook les op de dinsdag of donderdag wanneer de vaste trainer(s) er niet zijn.

Ik ben getrouwd en ik ben  moeder van een zoon.

Ik werk als begeleider van mensen met niet aangeboren hersenletsel en richt mij voornamelijk op de zelfredzaamheid van cliënten en probeer samen met hun persoonlijk gestelde  doelen te behalen.

Mijn  taak als bestuurslid gaat vooral over de activiteiten.

Het doel van de activiteiten is het versterken van de binding met en tussen de leden van onze vereniging.

Voor onze boksvereniging organiseer ik onder ander onderstaande activiteiten:

  • Nieuwjaarsborrel
  • De jaarlijkse BBQ
  • Militaryloop
  • Sinterklaas

Daar waar nodig vertegenwoordig ik onze boksvereniging op de open dagen van onze locatie Spinnerij Oosterveld.

Daarnaast sta ik  altijd open voor andere leuke activiteiten en ideeën.

Technische Staf

Ria Bos-ter Mors, geboren op 3 januari 1965
Sinds 1986 getrouwd met Hilbrand en trotste moeder van 4 kinderen en 4 kleinkinderen.

Ik ben graag onder de mensen. Of het nu als vrijwilliger is op gebied van coachen of begeleiden van mensen om te bewegen. Sinds mei 2019 ben ik afgestudeerd voor Life coach en ben ik nog bezig met mijn opleiding Cognitieve Therapie. Daarnaast ben ik werkzaam bij het Openbare Ministerie te Arnhem.

DOS Boks- en Conditievereniging is voor mij niet alleen boksen en conditie. Het is veel meer dan dat. Het is een ontmoetingsplek waar je samen bent met anderen. Waar je samen traint maar ook ruimte is voor een luisterend oor of een opbeurend gesprek waar nodig.
Ik ben al ruim 20 jaar actief bij onze vereniging. Samen met Chris Woudstra zijn we rond 2004 begonnen met het opstarten van de zondagmorgen training voor de jeugd. Dit doen wij nog steeds met zeer veel plezier.

Verder ben ik op dinsdag- en donderdagavond in op de boksschool te vinden. Op de dinsdagavond sta ik als 2e trainer naast Chris in de zaal en op de donderdagavond ben ik de trainer "sport op maat".
Voor deze beide trainingsmomenten spelen leeftijd en lichamelijk en geestelijke beperkingen geen rol.
Iedereen is welkom en kan meedoen op zijn of haar niveau.

Voorzitter

Hilbrand Bos, geboren op 26 april 1963
Gecertificeerd bokstrainer
Gehuwd met Ria en vader van twee dochters en twee zonen die allemaal de bokssport beheersen.

Zoon van DOS Boks- en Conditievereniging legende Appie Bos, dus al mijn hele leven verbonden aan de boksvereniging DOS Boks- en Conditievereniging.
Zelf een 10tal wedstrijden gebokst tot en met B-klasse onder leiding van vader Appie en voormalig trainer Hans Tonnema.
Zoals Appie, trainer / voorzitter van de club was, heb ik rond de jaren 90 het stokje (handschoenen) overgenomen van pa!

Sterke punt van mij is dat ik creatief en innovatief ben als het om bedenken van oefeningen gaat, ondanks dat ik 2x per week de training verzorgd (samen met Chris Woudstra) zijn de training praktisch nooit hetzelfde. Ook kan ik sporters dusdanig motiveren en stimuleren om grenzen te verleggen en doelen te bereiken.

Ik heb zelf de naam CRC training bedacht (Coördinatie Reactie Conditie).
Buiten trainingen zoals men nu het Bootcamp bedrijft deed ik al 30 jaar geleden, zowel privé en als trainingsvorm bij DOS Boks- en Conditievereniging.
Zelfs voetbaltrainer is mij niet vreemd, ondanks dat ik niet veel met voetbal op heb, heb ik mijn twee zonen ruim 10 jaar getraind.

Ook heb ik andere sporten beoefend waaronder paardensport (Tact Military). Hierbij heb op (inter)nationaal niveau geacteerd ook heb enkele (jeugd)jaren gejudood.
Na een periode van 32 jaar gewerkt te hebben bij Defensie die zijn afgesloten, houd ik mij nu bezig met (vrijwilligers) werk met jongeren en (jong)volwassenen die hulp nodig hebben in de maatschappij, dit doe ik voornamelijk in samenwerking met de bokssport, dit is al met enig resultaat gepaard gegaan, je kunt wel zeggen dat ik sociaal / maatschappelijk actief ben in onze samenleving ook hier is het bijzonder dat doelen worden bereikt waarvan men denkt die niet kunnen te bereiken!