TRAINERS

Chris Woudstra

Chris Woudstra geboren in Bandung (Indonesië) op 28 januari 1952.
Ik geniet al een tijdje van mijn pensioen
Al meer dan 30 jaar ben ik betrokken bij DOS Boks- en Conditievereniging.
Ik ben gecertificeerd bokstrainer en geef training aan de volwassenen op maandag en donderdag met Hilbrand en Ruben. Daarnaast verzorg ik met Ria de dames- en jeugdtraining op dinsdag en zondag.

Ruben Bruinier

Ruben Bruinier, geboren 10 maart 1989
Bokstrainer

Sinds 2009 ben ik lid van DOS- Boks en Conditievereniging.
Eind 2018 ben ik de buitentrainingen gaan verzorgen op de donderdag. Daarnaast ondersteun ik de andere trainers waar nodig.

In het dagelijks leven ben ik docent Economie en sta voor de klas bij het MBO, waarbij ik werk met studenten van ongeveer 17 tot en met 23 jaar.

Naast het boksen pak ik graag de motor om een stuk te gaan rijden.

Hilbrand Bos

Hilbrand Bos, geboren op 26 april 1963
Voorzitter DOS- Boks en Conditievereniging
Gecertificeerd bokstrainer
Gehuwd met Ria en vader van twee dochters en twee zonen die allemaal de bokssport beheersen.

Zoon van DOS Boks- en Conditievereniging legende Appie Bos, dus al mijn hele leven verbonden aan de boksvereniging DOS Boks- en Conditievereniging.
Zelf een 10tal wedstrijden gebokst tot en met B-klasse onder leiding van vader Appie en voormalig trainer Hans Tonnema.
Zoals Appie, trainer / voorzitter van de club was, heb ik rond de jaren 90 het stokje (handschoenen) overgenomen van pa!

Sterke punt van mij is dat ik creatief en innovatief ben als het om bedenken van oefeningen gaat, ondanks dat ik 2x per week de training verzorgd (samen met Chris Woudstra) zijn de training praktisch nooit hetzelfde. Ook kan ik sporters dusdanig motiveren en stimuleren om grenzen te verleggen en doelen te bereiken.

Ik heb zelf de naam CRC training bedacht (Coördinatie Reactie Conditie).
Buiten trainingen zoals men nu het Bootcamp bedrijft deed ik al 30 jaar geleden, zowel privé en als trainingsvorm bij DOS Boks- en Conditievereniging.
Zelfs voetbaltrainer is mij niet vreemd, ondanks dat ik niet veel met voetbal op heb, heb ik mijn twee zonen ruim 10 jaar getraind.

Ook heb ik andere sporten beoefend waaronder paardensport (Tact Military). Hierbij heb op (inter)nationaal niveau geacteerd ook heb enkele (jeugd)jaren gejudood.
Na een periode van 32 jaar gewerkt te hebben bij Defensie die zijn afgesloten, houd ik mij nu bezig met (vrijwilligers) werk met jongeren en (jong)volwassenen die hulp nodig hebben in de maatschappij, dit doe ik voornamelijk in samenwerking met de bokssport, dit is al met enig resultaat gepaard gegaan, je kunt wel zeggen dat ik sociaal / maatschappelijk actief ben in onze samenleving ook hier is het bijzonder dat doelen worden bereikt waarvan men denkt die niet kunnen te bereiken!

Ria Bos

Ria Bos-ter Mors, geboren op 3 januari 1965
Technische staf DOS- Boks en Conditievereniging
Sinds 1986 getrouwd met Hilbrand en trotste moeder van 4 kinderen en 4 kleinkinderen.

Ik ben graag onder de mensen. Of het nu als vrijwilliger is op gebied van coachen of begeleiden van mensen om te bewegen. Sinds mei 2019 ben ik afgestudeerd voor Life coach en ben ik nog bezig met mijn opleiding Cognitieve Therapie. Daarnaast ben ik werkzaam bij het Openbare Ministerie te Arnhem.

DOS Boks- en Conditievereniging is voor mij niet alleen boksen en conditie. Het is veel meer dan dat. Het is een ontmoetingsplek waar je samen bent met anderen. Waar je samen traint maar ook ruimte is voor een luisterend oor of een opbeurend gesprek waar nodig.
Ik ben al ruim 20 jaar actief bij onze vereniging. Samen met Chris Woudstra zijn we rond 2004 begonnen met het opstarten van de zondagmorgen training voor de jeugd. Dit doen wij nog steeds met zeer veel plezier.

Verder ben ik op dinsdag- en donderdagavond in op de boksschool te vinden. Op de dinsdagavond sta ik als 2e trainer naast Chris in de zaal en op de donderdagavond ben ik de trainer "sport op maat".
Voor deze beide trainingsmomenten spelen leeftijd en lichamelijk en geestelijke beperkingen geen rol.
Iedereen is welkom en kan meedoen op zijn of haar niveau.